Popularni model M2 Seven Seas S tvrtke Tutima Glashütte predstavljen je u novom, kompaktnom formatu koji ga čini najhrabrijim članom u M2 Seven Seas S liniji.

M2 Seven Seas obično dolazi s kućištem od nehrđajućeg čelika promjera 43 mm, a M2 Seven Seas S sada se može dobiti i s kućištem od 40 milimetara presvučenim crnim PVD premazom.

Najpoželjnije linije brojčanika prenesene su i na ovaj novi model tako da ponovno imamo oživljavajući žuti gradijentni na brojčaniku koji se stapa u zelenu boju na svojim vanjskim rubovima. Sat je također zadržao sve svoje mrlje, a novi je ronilački okvir s crnim keramičkim umetcima. Krunica je na navoj i zaštićena je ispupčenjima kućišta s obje strane.

Tutimin automatski mehanizam Calibre 330 temeljen na ETA-i zadužen je za pokretanje sata, a narukvica je izrađena u kombinaciji gume i kože tako da je donji dio narukvice koji ide na ruku od gume, a gornji dio je kožni. Narukvica je prošivena kontrastnim zelenim šavovima i dolazi s preklopnom kopčom koja se lako podešava na zglobu.

Vodootpornost je zajamčena do 500 metara dubine, a cijena je oko 2000 eura.