AquaMermaid je posvećen sreći vaše unutarnje sirene.

AquaMermaid je najnovija i najatraktivnija škola plivanja. Kad je Marielle Chartier Hénault, osnivačica ovog projekta, odlučila ujediniti svoj sirenski san i strast za plivanje u sirensku školu, predvidjela je pozitivnu energiju te šarenu, nadahnjujuću alternativu tradicionalnim klubovima za plivanje diljem grada. Šest mjeseci kasnije, AquaMermaid provlači raznoliku skupinu članova svih dobnih skupina, spolova i razine plivanja.

AquaMermaid ponosno posluje u Montrealu, Torontu, Ottawi, Quebecu, Kitcheneru, Phoenixu i Chicagu nudeći razne satove sirena tjedno s 40 članova u tima sirena. Pomno odabrani bazeni zapošljavaju profesionalne sirene obučene kao spasioce, sinkronizirane instruktore plivanja i aqua fitnes trenere. Tim je na raspolaganju kako bi pomogao u vježbi i učinio vodeni život pravom bajkom! AquaMermaid je način umjetničkog izričaja i zabavan način održavanja forme! To je nova disciplina u kojoj ćete naučiti plivati poput ribe koristeći obje noge kao riblje rep i koristeći svoje mišiće trupa kako biste se pomaknuli naprijed. Uz višestruke varijacije položaja tijela možete izvesti različite jedinstvene pokrete plivanja. Sirenini repovi izrađeni su od rastezljive tkanine kao što je spandex i oblače se do struka te imaju monoperaju ugrađenu na kraju repa.

Ako vas zanima ovakvo nešto opremu za sirene možete naručiti ovdje, a nešto više o ovom neobičnom tečaju potražite na stranicama AquaMermaida.

+ posts