Scubapro je najavio da će proširiti svoju liniju regulatora MK19 EVO uparujući ga s dva nova druga stupnja.

Za 2022. godinu tvrtka će nuditi MK19 EVO s dvije dodatne druge faze, A700 i G260.

O G260 već smo pisali; radi se o drugom stupnju dizajniranom za špiljsko i tehničko ronjenje što znači da ispunjava najviše ronilačke zahtjeve, a kad se upari s prvim stupnjem MK19 EVO može biti savršena za najekstremnija ronilačka okruženja.

A700 je drugi stupanj dizajniran tako da pruža nevjerojatne performanse disanja. Kompletno metalno kućište, kućište ventila i prednji poklopac omogućuju da A700 roniocu pod vodom udah i izdah učini potpuno prirodnim i glatkim bez obzira na dubinu i uvjete pod vodom. Inače, kućište ovog drugog stupnja izrađeno je ručno, vrlo precizno od punog metala, a membrana je povećana, dok zračno uravnotežen ventil drugog stupnja izglađuje napor pri udisanju prilikom ronjenja na različitim dubinama i pritiscima opskrbe. Ispušni rukavac i prvoklasno pročišćavanje pomažu u udisanju bez napora i lakoći izdisaja, a podesivi gumb za inhalaciju pomaže u regulaciji za postizanje maksimalne personalizirane udobnosti.

Protočno crijevo ima predimenzioniran otvor koji omogućuje protok više zraka pri svakom udisanju.

Ekološki zatvoren sustav sprječava vodu i nečistoće da ugroze unutarnji mehanizam pa je ovaj regulator i iznimno otporan na smrzavanje. Suha komora opremljena je dvostrukom oprugom što je čini kompaktnijom i pouzdanijom. Dva suprotna visokotlačna priključka omogućuju postavljanje prvog stupnja gore ili dolje te osiguravaju optimalan raspored crijeva/transmitera. Zakretna kupola prvog stupnja dolazi s četiri niskotlačna priključka visokog protoka plus jedan aksijalni priključak za niskotlačno crijevo visokog protoka koji pruža dodatnu opciju za  konfiguriranje sustava za tehnička ronjenja.

+ posts