Predstojeći vikend Grad Vodice i Turistička zajednica grada Vodica u suradnji s Agencijom Promocija ronjenja omogućit će besplatna probna ronjenja za sve zainteresirane posjetitelje na vodičkoj rivi.

Montažni bazen projekta Pogleda u plavo bit će montiran na rivi u Vodicama 16. i 17. lipnja 2018. godine, a svi posjetitelji imat će priliku potpuno besplatno zaroniti s punom ronilačkom opremom i uživati u čarima ronjenja. Za sigurnost svih ronilaca početnika brinut će se instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba i instruktori ronjenja Ronilačkog centra Vodice Dive.

Svi posjetitelji ove jedinstvene ronilačko-edukativne manifestacije nakon upoznavanja s ronilačkom opremom i osnovnim pravilima ronjenja imat će mogućnost roniti s punom ronilačkom opremom uz stručno vodstvo instruktora ronjenja te ujedno obići i podvodnu izložbu fotografija hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića koja će biti postavljena na unutarnjim stranicama bazena.

Projekt Pogled u plavo na svoj prepoznatljiv i atraktivan način i ovom manifestacijom u Vodicama nastavlja svoj rad na promociji ronjenja, sigurnosti u ronjenju i širenju svijesti o ljepotama hrvatskog podmorja uz organizaciju ekoloških manifestacija. Osim besplatnih probnih ronjenja 17. lipnja 2018. s početkom u 10 sati održat će se i ekološka akcija čišćenja Rive i Porta u suradnji Nemo-Adria Rescue Teama, Ronilačkog centra Vodice Dive kao i brojnih članova ŠRK Mali porat.

Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske, a za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.

Sva gostovanja Pogleda u plavo možete pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo, agencije Promocija ronjenja te stranicama medijskih pokrovitelja projekta Narodnog radija, SCUBAlife magazina, ronilačkog portala Gorgonija te web portala Morski.hr.

+ posts