PSS zdravstvenim djelatnicima nudi besplatne crossovere

24

Ronilačka asocijacija Professional Scuba Schools odlučila je zahvaliti medicinskim djelatnicima koji su ronioci, zapravo certificirani voditelji ronjenja ili instruktori po bilo kojoj svjetski priznatoj ronilačkoj asocijaciji pa su im ponudili besplatan prijelaz u svoju asocijaciju.

Čelnici PSS-a zahvalni su svim zdravstvenim djelatnicima za sav naporan rad i požrtvovnost pokazanu u borbi s pandemijom Covid-19. Tako je Giuseppe Minopoli, predsjednik PSS Worldwide-a izjavio: “Na sve nas je nekako utjecala ta pandemija, ali najviše na zdravstvene radnike. Ovo je jednostavno mali način da PSS kaže ‘hvala’ na vašem marljivom radu i zalaganju. Znamo da se ne možemo dovoljno odužiti našim medicinskim radnicima na svemu što čine i žrtvama koje podnose kako bi nam pomogli da budemo zdravi i sigurni.”

Da biste iskoristili mogućnost i pokrenuli postupak potrebno je prijaviti se na crossover stranicu tijekom “Tjedna medicinskih sestara”, ispuniti svoje podatke i odabrati HCWFR crossover (zdravstveni radnik). Tada ćete dobiti e-mail i materijale za e-učenje s daljnjim informacijama. Ako zadovoljavate kriterije (zdravstveni ste djelatnik s ronilačkim brevetom divemastera ili instruktora ronjenja) za besplatan prijelaz u PSS možete se prijaviti na ovom linku.

Naravno, ova akcija zaslužuje pohvalu, ali se teško oteti dojmu da je PSS i ovdje pronašao svoju financijsku korist jer će svi instruktori ronjenja koji prijeđu u PSS svake godine produženje svoje instruktorske licence plaćati PSS-u, a prije prijelaza plaćali su je nekoj drugoj ronilačkoj asocijaciji. Baš zgodno!

+ posts