poliklinika_ribnjak
poliklinika_ribnjak
poliklinika_ribnjak
poliklinika_ribnjak

SCUBAlife je tromjesečnik za rekreativne i profesionalne ronioce, zaljubljenike u tehnologiju, putovanja i avanturistički život.

Distribuira se na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije i Crne Gore. Časopis je koncipiran kao luksuzni magazin na najmanje 116 stranica koji će svaki zaljubljenik u more, ronjenje i prirodu čuvati u svojoj kolekciji i pokazivati prijateljima.

SCUBAlife pišu ronioci za ronioce, ali ga uređuju vrhunski hrvatski grafički i magazinski urednici kako bi što jasnije prenijeli njegovu poruku. Svaka tema obrađena u SCUBAlifeu bit će jasna i početniku, ali i oni koji o njoj već znaju sve, neće joj pronaći zamjerke. Kompletna naklada od 10.000 primjeraka garantirano će doći u prave ruke, a najluksuzniji 115 gramski papir knjižnog bloka i 250 gramske korice te dimenzije od 230×297 milimetara odabrali smo jer časopis mora biti beskompromisan i poseban poput ljudi koji ga čitaju.

Ako želite kupiti stare brojeve SCUBAlife-a ili se pretplatiti i dobiti svoj primjerak na kućnu adresu prije svih, kontaktirajte nas na info@scubalife.hr