Organizatori jedanaestog godišnjeg natjecanja Ocean Art Underwater Photo Competition objavili su da otvorene prijave za natjecanje i da traju do 30. studenog 2022.

Nagradni fond ovogodišnjeg natjecanje veći je od 100.000 eura, a svoje fotografije na natjecanje mogu slati i amateri i profesionalci iz cijelog svijeta. Ocean Art Underwater Photo Competition ove godine ima četrnaest kategorija uključujući i novu kategoriju “mobilnih telefona”. Nova kategorija uvedena je zbog sve većeg broja ronilaca koji kupuju podvodna kućišta za svoje pametne telefone i koriste ih za snimanje podvodnih kadrova.

Ocean Art Underwater Photo Competition je natjecanje svih foto disciplina i svih vrsta fotoaparata, a 50+ pobjedničkih slika stvara portfelj najboljih podvodnih fotografija godine.

Zanimljivo je i da će pobjednici iz svake kategorije moći rangirati nagrade koje bi željeli dobiti pa je tako veća vjerojatnost da će svaki pobjednik dobiti upravo onu nagradu koju želi. Žiri ovog natjecanja čine svjetski poznati podvodni fotografi među kojima su i Tony Wu, Marty Snyderman, Mark Strickland i Scott Gietler.

Više informacija o ovom natjecanju i sudjelovanju slanjem svojih podvodnih fotografija možete pronaći na službenoj web stranici Ocean Art Photo Competition.

+ posts