Ocean Technology Systems ponudio je roniocima full face masku koja omogućuje upotrebu vlastitih regulatora i tako eliminira troškove koji su inače povezani sa standardnim maskama za cijelo lice.

Spectrum maska ima jednostavnu metodu za prilagodbu vlastitog regulatora uklanjanjem nastavka za usta i povezivanjem s ostatkom full face maske. To omogućuje korištenje najboljih značajki koje full face maske inače imaju, a nema zamora čeljusti.

Korištenjem ove maske eliminira se osjećaj suhih usta, a maska ima dvostruke brtve za bolje prianjanje te pojas za glavu u pet točaka i ono najvažnije, jednostavna je montaža i upotreba uređaja za podvodnu komunikaciju. Uz dodatak Buddy Phonea jednostavno je komunicirati s ronilačkim partnerima pod vodom.

Treba naglasiti da je OTS Spectrum maska testirana do dubine od 50 metara prema EN 250:2014 standardu, dizajnirana je za temperature vode ispod 10 stupnjeva Celzija pa je prikladna za ronjenje u hladnoj vodi. U konačnici, performanse hladne vode diktira vaš regulator koji koristite.

Naravno ovakva maska značajno je skuplja od običnih ronilačkih maski pa ćete za OTS Spectrum morati izdvojiti oko 500 eura.