PADI je najavio da pokreće digitalnu komponentu svog programa Discover Scuba Diving.

Naime, u PADI-ju su pokrenuli program koji omogućuje instruktorima ronjenja da onima koji se još nisu okušali u ronjenju priušte online iskustvo prvog zarona, a daje im i više alata za učenje ronjenja.

Naravno, ova platforma prvenstveno ima za cilj privući što više onih koji još ne rone i motivirati ih da otkriju čari ronjenja. Zainteresirani tako mogu unijeti svoje podatke pojednostavljujući proces ronilačkim operaterima, a prethodno ispunjavanje obrazaca uključuje i oslobađanje instruktora od odgovornosti i medicinske izjave.

Na ovaj način pojednostavljena je i masovna obrada podataka, ali je ipak najvažnije upoznati ljude s ronjenjem na jednostavan i obrazovno valjan način, poboljšavajući korisničko iskustvo i stavljajući naglasak na aktivnosti u vodi. Uvođenjem digitalnog PADI Discover Scuba Diving (DSD) koji korisnici mogu ispuniti unaprijed fokus se pomiče upravo tamo gdje bi i trebao biti omogućujući potencijalnim novim roniocima da razviju strast prema podvodnoj avanturi i našem plavom planetu. Uostalom, učenje ronjenja uistinu se događa u vodi!

Nakon prvog stvarnog probnog zarona u vodi (discovery scuba) oni koji žele mogu dobiti i svojevrsnu iskaznicu PADI DSD eCard. No, da budemo iskreni, ta iskaznica zapravo ne znači ništa, njome ništa ne dokazujete, niti ostvarujete neki benefit.

+ posts