Ollech & Wajs Ocean Graph

135

Švicarska tvrtka Ollech & Wajs upravo je predstavila svoj treći model od ponovnog pokretanja proizvodnje, i pogađate već, to je ponovo ronilački model!

Ovaj model izdan je u čast modela iz 1968. godine i podsjetnik je na sve njihove ronilačke satove iz vrlo cijenjene linije ‘Precision’. Ti satovi bili su opremljeni dekompresijskim tablicama, osnovnim instrumentom koji je svaki ronilac morao imati i koji je jamčio sigurnost u dubinama.

Novi proizvod moderne švicarske urarske tvrtke Ocean Graph pokreće robustan samonavijajući mehanizam ETA 2824-2 OW5 koji je podešen u pet položaja, a rotor je obrađen “in-house”.

Sat je opremljen i dekompresijskom skalom na obodu ronilačkog prstena i omogućuje roniocima jednostavno izračunavanje vremena dekompresije, a vodootpornost je zajamčena do jednog kilometra dubine! Takve performanse osigurane su ojačanim kućištem od nehrđajućeg čelika promjera 39,56 milimetara, izuzetno jakim kupolastim safirnim staklom i posebnom vijčanom krunom s četverostrukim brtvama.

Oznake i kazaljke premazane su narančastim Super-LumiNova premazom radi bolje čitljivosti u uvjetima slabe vidljivosti, a OW Ocean Graph može se nositi na plavo-bijelom prugastom NATO remenu ili na “old fashion” dizajniranoj narukvici od nehrđajućeg čelika.

Cijena ovog kompaktnog, robusnog ronilačkog alata je oko 1650 eura, a na prvih 56 prodanih primjeraka krunica će biti posebno označena.