Koncert za morske pse

84

Sigurno ste čuli za grupu KISS, no jeste li čuli za njihov najneposjećeniji koncert? Trajno neobični članovi grupe KISS nastavljaju impresionirati i iznenađivati iz godine u godinu. Što su ovoga puta izveli, pitate se…

E pa, 18. studenog 2019. godine izveli su koncert, ni manje, ni više, nego australskim morskim psima. Savršen način za podizanje svijesti o ovim gracioznim bićima. Kako izvještava ABC, nijedan se morski pas nije uistinu pojavio, no osmero je ljudi kupilo karte za koncert i još se nekoliko lokalnih brodova okupilo kako bi vidjeli o čemu je riječ.

Grupa je izvela koncert na brodskoj palubi, a ukupno ih je pratilo jedva 50-ak ljudi. Među onima koji nisu bili prisutni bio je i frontmen Paul Stanley koji se zbog bolesti povukao s australske turneje benda. Otkazali su sve svoje koncerte, osim ovoga morskim psima.

Koncert je osmišljen kao dokaz da morski psi mogu biti privučeni bez upotrebe krvi ili mamaca. Shema je osmišljena kao marketinški udar između Adventure Bay Charters-a i Airbnb Animal Experience-a. Matt Waller, koji posjeduje Adventure Bay Charters, pohvalio se da tvrtka koristi zvuk da bi “probudili elektroreceptore kod morskih pasa kroz akustiku u vodi”.

Možda morski psi ne vole KISS bez Paula Stanleya jer se nikad nisu pojavili. Prema Walleru, predstava je i dalje bila sjajna: “Dečki su bili tijesni, zagriženi, bilo je glasno, bilo je svjetla, bilo je dimnih strojeva, bilo je sve što bi trebao biti koncert KISS-a.”

+ posts