Besplatna “sve u jednom” platforma Diver’s Wallet dizajnirana je da pojednostavi neke stvari roniocima.

Pohranjujući svoje digitalne ronilačke certifikate, ronilačka osiguranja i dnevnike ronjenja na Diver’s Wallet ronioci na jednom mjestu imaju sve relevantne podatke vezane uz ronjenje, a moći će im pristupiti putem interneta iz bilo kojeg kutka svijeta. Diver’s Wallet prikladno objedinjuje sve ronilačke kvalifikacije i iskustva na jednom mjestu osiguravajući da ostanu organizirani, a svaki novi unos ažurira podatke i smješta ih na pravo mjesto (pretinac u novčaniku).

Ova platforma omogućuje da sve svoje ronilačke snimke i fotografije imate sortirane na jednom mjestu, a ronilačke certifikate uredno ažurirane. Također vas obavještava kad vam ističe ronilačko osiguranje i omogućuje jednostavno produljenje.

Osim toga, putem Diver’s Wallet-a možete dijeliti svoje ronilačke profile s drugim roniocima i ronilačkim klubovima, pratiti svoj napredak u ronjenju ili postaviti neke osobne ciljeve u ronjenju i pratiti njihovo ispunjavanje.

Diver’s Wallet je besplatan i možete mu pristupiti putem ovog linka. Pitate se što će vam to kad ste si sami sve organizirali na pametnom telefonu…