Davosa Ternos Professional TT

216

Iako se možda ne može pohvaliti najoriginalnijim dizajnom, Davosa Ternos Professional TT svakako će pronaći svoju publiku među roniocima.

Tu su, prije svega, konzervativni, nenametljivi ronioci koji žele kvalitetan ronilački sat za nisku cijenu. Ternos Professional TT je svakako pravi ronilački sat, sa svim pripadajućim karakteristikama, ali i s vrlo prihvatljivom cijenom, a tradicija i tehnologija u nazivu modela “TT” suptilan je pokazatelj na koju publiku cilja ovaj sat.
Promjer kućišta od nehrđajućeg čelika je 42 milimetra, što je za današnje trendove pomalo neobično, ali ta tradicija… Jednosmjerno rotirajući ronilački prsten s keramičkim umetcima može biti u kombinaciji crne i plave (“za one malo smjelije”), za one malo konzervativnije tu je varijanta u kombinaciji crne i sive, a dostupna je i opcija za ljubitelje crne – crni ronilački prsten. Mehanizam koji pokreće ovaj sat je samonavijajući DAV2824, što je ustvari provjereni Švicarac SW200 i njegova preciznost je neupitna. Naravno, staklo je safirno, premazano antireflektirajućim premazom, a oznake na brojčaniku i ronilačkom prstenu tretirane su SuperLumiNova premazom pa utješno svijetle u dubini. Kako bi dokazao da je pravi, profesionalni ronilački sat Davosa Ternos Professional TT bočno ima automatski helijski ventil, a vodootpornost je zajamčena do dubokih 500 metara.
Cijena ovog profesionalca kreće se oko 800 eura.

+ posts