U sklopu programa “Dugoselske jeseni”, povodom dana sporta, Promocija ronjenja i Sportski centar Dugo Selo organiziraju održavanje ronilačke manifestacije “Pogled u plavo” u Dugom Selu.

Tako će 09. i 10. rujna 2017. u Ulici Đure Dubenika pored Gradske sportske dvorane, a u suradnji s Gradom i Turističkom zajednicom Grada Dugo Selo, projekt “Pogled u plavo” na svoj prepoznatljiv i atraktivan način promovirati ronjenje i ljepote hrvatskog podmorja s naglaskom na važnost sigurnosti u ronjenju.

Svi posjetitelji manifestacije imat će priliku besplatno zaroniti u montažni bazen uz nadzor instruktora ronjenja. Za sigurnost “ronilaca početnika” brinut će se instruktori ronilačkog kluba AdriatiCro Zagreb i instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama koji su članovi Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba. Ljepote podvodnog svijeta i hrvatskog podmorja dočarat će podvodna izložba fotografija hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena.

Pogled u plavo je prvi i jedini promotivni projekt koji na inovativan i neobičan način spaja sigurnost u ronjenju, promociju ronjenja, edukaciju, ekologiju te podvodnu izložbu ljepota hrvatskog podmorja.

Manifestacija Pogled u plavo odvija se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske i u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, a sva gostovanja Pogleda u plavo možete pratiti na službenim stranicama projekta te na stranicama medijskih pokrovitelja Narodnog radija i SCUBAlife magazina.

+ posts