Divers Alert Network objavio je ovog tjedna najnovije digitalno izdanje svog “Medicinskog vodiča za putnike” koje možete preuzeti na njihovim stranicama.

Digitalni vodič kreiran je kako bi pomogao roniocima, nautičarima i pustolovnim putnicima da prepoznaju bolesti i ozljede povezane s putovanjem te objašnjava uobičajene simptome bolesti i tretmane. Vodič je koncipiran tako da roniocima i ostalim putnicima pruži potrebne informacije i znanje o bolestima i ozljedama te da znaju kako ih tretirati i što poduzeti.

Predsjednik i izvršni direktor DAN-a Bill Ziefle rekao je: “Članovi DAN-a aktivni su istraživači i znaju da putovanje svijetom zahtijeva znanje i pripremu. Ovo novo izdanje Medicinskog vodiča za putnike osmišljeno je da pomogne našim članovima da ostanu sigurni kamo god da putuju.”

Vodič je prednost članstva u DAN-u i pruža općenite informacije, kao i ciljane savjete za specifične situacije putovanja. S temama koje se kreću od savjeta za pakiranje do uputa za provođenje neurološkog pregleda na licu mjesta, DAN kaže da je vodič napravljen kako bi pomogao ljudima u prevenciji, prepoznavanju i upravljanju bolestima i ozljedama povezanim s putovanjem.

DAN-ov “Medicinski vodič za putnike” možete skinuti ovdje.

+ posts