Bare Reactive druge generacije

27

Ronilačka odijela tvrtke Bare slove kao jedna od najboljih uopće. Iako su se ranije primarno bazirali na suhim ronilačkim odijelima, zadnjih godina uspješan pristup izradi ronilačkih odijela i suvremenu tehnologiju primijenili su i na proizvodnju mokrih ronilačkih odijela.

Tako je model Bare Reactive polučio izniman uspjeh. Odijelo se u praksi pokazalo izvrsnim, a jedini prigovor bio je konzervativan dizajn.

Sada je Bare predstavio drugu generaciju svoga uspješnog modela Reactive. Nova generacija roniocima pruža još više topline zahvaljujući upotrebi Graphene tehnologije (ugljikova nanostruktura) u kombinaciji s OmniRed infracrvenom tehnologijom, a laboratorijski testovi pokazali su povećanje prosječne temperature za pet stupnjeva u odnosu na prvi model. Medicinska istraživanja pokazala su da ova infracrvena energija poboljšava cirkulaciju krvi u tijelu. Povećana cirkulacija poboljšava razinu kisika u tijelu omogućujući vam da koristite manje energije, poboljšavajući ukupnu toplinu i produljujući vrijeme ronjenja.

U Bareu su posvetili pažnju i održivom razvoju pa je odijelo Bare Reactive druge generacije izrađeno od čiste pjene na bazi vapnenca koja minimalizira onečišćenje, a ljepilo na bazi vode bolje je i dugotrajnije od ranije korištenih ljepila. Dizajn je ostao gotovo isti pa je druga generacija Bare Reactive odijela dostupna u crnoj ili plavoj boji. U ponudi su sve standardne veličine (moguća je i izrada po mjeri), a dostupne debljine su tri, pet i sedam milimetara, dok su cijene od oko 400 do oko 500 eura, ovisno o debljini.

+ posts