Bare slavi 50 godina svog poslovanja i za tu je prigodu predstavio posebno suho odijelo.

Za ovaj model Bare je napravio neke promjene na svom standardnom suhom odijelu kako bi se ovaj X-Mission Evolution istaknuo iz gomile. Odijelo je dostupno samo u jedinstvenoj zelenoj boji i ima posebnu značku ’50 Years Deep’ na desnom ramenu. Ispod lijevog ramena je amblem javorovog lista koji ističe ponosno kanadsko naslijeđe tvrtke.

Bezvremenska ikonografija i vrhunska izdržljivost značajke su Bare ronilačkih odijela koje ronioci jako dobro poznaju, a predstavljeni model koristi najnaprednije materijale i metode konstrukcije dizajnirane u partnerstvu s timom tehničkih cave divera kako bi ispunili njihove zahtjevne potrebe.

Ovo odijelo namijenjeno je tehničkim roniocima, ali i rekreativcima koji žele najbolju kombinaciju fleksibilnosti i izdržljivosti u paketu pogodnom za putovanja. Naime, materijali korišteni u izradi ovog modela ocijenjeni su kao najfleksibilniji među svim suhim odijelima marke Bare pa je stoga ovo odijelo savršeno za kretanje u vodi i na površini, a lako ga je složiti i spakovati za putovanja.

Dostupne su muška i ženska verzija, a u ponudi je devetnaest standardnih veličina pa je vrlo lako pronaći odgovarajuću za svakoga. Bare 50th Anniversary X-Mission Evolution zaista je posebno odijelo i možete ga kupiti po cijeni od oko 2500 eura.