Aquastar je svoj Model 60 iz prošle godine pobojao zelenom bojom i predstavio limitirano izdanje od samo sto primjeraka.

Ovaj zeleni izgled poznat kao Aquastarov brojčanik Greenwich daje njihovom najsitnijem ronilačkom satu promjera samo 37 milimetara novu osobnost koja odgovara svakoj prilici.

Odajući počast svom inauguracijskom ronilačkom modelu iz 1957. godine novi Model 60 Greenwich mijenja svoju inače trezvenu estetiku naletom vrtoglavo zelene boje koja se može pojačati odgovarajućim zelenim Tropic ili NATO remenom. Isto tako ova nova Greenwich varijanta brojčanika može iskoristiti prednosti narukvice od nehrđajućeg čelika (zrna riže) za još glamurozniji dojam, ili se može nadopuniti malim čeličnim ronilačkim kompasom kako bi postao pravi ronilački alat kada je u varijanti s NATO narukvicom.

Pridržavajući se tradicionalnijih kodova dizajna s upotrebom podebljanih satnih oznaka i kazaljki ispunjenih luminiscentnim premazom te 60-minutnim rotirajućim ronilačkim okvirom i središnje postavljenim sekundama Model 60 vjerojatno je najsvestraniji ronilački sat ove marke.

Kad se stavi na ruku ovaj sat entuzijastima omogućuje uživanje u vintage ronilačkom satu izvan stvarnog vintagea. Kupolasto safirno staklo dolazi s trostrukim antireflektirajućim premazom, a vijčana kruna s utisnutim logom.

U skladu s modernom Aquastarovom tradicijom Model 60 održava robusnu vodootpornost do 200 metara, a pokreće ga automatski mehanizam ETA 2824-2 izrađen u Švicarskoj s rezervom snage od 38 sati.

Isporuka ovog modela koji će biti proizveden u samo 100 primjeraka počinje krajem petog mjeseca 2024., a cijena u prednarudžbi niža je od 1000 eura, dok će u prodaji sat koštati oko 1300 eura.