U prodaji 30. broj SCUBAlife magazina

U novom broju SCUBAlife magazina zaronite s nama u čarobni svijet Cortezovog mora i uživajte u spektakularnim fotografijama ronjenja s pravim morskim akrobatima. Provjerite kako je prošla hrvatska ronilačka ekspedicija na Himalaji i saznajte iz prve ruke kako izgleda penjanje i zaron na dah na visini od 4720 metara iznad morske razine. Pročitajte i reportažu o ronjenju u Španjolskoj (u podmorju rezerviranom samo za ronioce,) a nakon toga se opustite uz priču i fantastične fotografije noćnog “valcera s nurse sharkovima” na Alimatha Jettyju.

Ljubitelji olupina mogu uživati u reportaži koja vas vodi u obilazak novootkrivenih, ali i onih poznatih wreckova oko Murtera, a u priči o ovogodišnjem hrvatsko-američkom ronilačkom istraživanju legendarnog aviona Liberator B-24 kod Visa saznat ćete kako izgleda završni čin te potresne priče. Zaljubljenici u spilje zasigurno će rado pročitati reportažu o speleoronilačkoj ekspediciji po dubokim krškim izvorima u Hrvatskoj – “Kameni zapisi – Plaški 2017”, a oni željni više znanja o podvodnoj biologiji nešto će naučiti o nevidljivim hidromeduzama u Jadranu.

Svi ronioci svakako bi trebali znati i nešto o podvodnoj medicini pa stoga u kolumni doktora Marija Franolića pročitajte što se događa s našim srcem dok ronimo, a u kolumni doktora znanosti Ivana Drviša otkrijte je li ronjenje na dah štetno za zdravlje.

Naravno, u ovom broju SCUBAlifea ima još mnoštvo zanimljivih tema pa tako možete saznati i nešto o novootvorenom prvom ronilačkom hotelu u Hrvatskoj, svjetskom natjecanju u podvodnoj fotografiji, novoj podvodnoj atrakciji kod Rovinja…