Blagdanski pokloni za ronioce

Blagdani nam se približavaju, a kupovina poklona za ronioce može biti zahtjevno iskustvo.

Kupnja nečega što roniocu ne treba ili što već ima događa se i (pre)često pa smo vam odlučili donijeti kratak pregled stvari, univerzalnih poklona, koje će svaki ronilac cijeniti i iskoristiti u praksi.

  • Majica s ronilačkim motivom – majica s motivom ili natpisom koji neroniocima i nije tako smiješan, a poznavateljima ronilačke terminologije je zabavan svakako je pun pogodak. Ako još ima i kapuljaču svaki ronilac će je koristiti kao zaštita od vjetra nakon urona.
  • Ronilačka vjetrovka – gdje ćete prikladniji poklon od vjetrovke u ove zimske dane. Radi se o pametnom poklonu za svakoga tko se bavi vodenim sportovima poput ronjenja, surfanja ili plivanja, a ujedno niti ne stoji jako puno.
  • Mini alat – alat dizajniran da stane u svaki džep, a objedinjuje sve ono što bi svaki pravi ronilac morao imati sa sobom na uronu obradovat će, ali i pomoći u situacijama koje su roniocima česte kada dođu na ronilačku lokaciju. Uvijek nešto treba pritegnuti ili popraviti!
  • Ronilački nož od titana – bilo da netko roni u hladnim ili toplim vodama te neovisno o području ili stilu ronjenja, ronilački nož poklon je koji niti jedan ronilac neće odbaciti. Ako ga ronilac nema, kupite li mu jedan nećete pogriješiti – bolje je imati nož i ne trebati ga nego, trebati ga, a nemati ga. Od koristi će biti u raznim prilikama, a ukoliko ga onaj kojemu ga poklanjate već ima, onda mu kupite nož od titana – oni su čvrsti, otporni i ne zahtijevaju oštrenje – svaki ronilac će cijeniti takav poklon.
  • Dodatni spremnik zraka – poklon u doslovnom smisli riječi, prikladan je i koristan za svakog ronioca, a teško ćete naći bolji način da nekome pokažete da vam je doista stalo do njega, nego što je kupnja stvari koja mu može spasiti život.
  • Suha torba – svaki ronilac itekako će cijeniti torbu za svoju ronilačku opremu iz koje mu neće curiti voda. Nakon ronjenja mokra oprema zna napraviti priličan nered u autu, a suhih torbi ima u različitim veličinama, svaka ima svoju namjenu i brzo joj se nađe praktična primjena.
  • Pretplata na ronilački magazin – odličan poklon koji ne košta puno, a govori o tome da pratite interese osobe koju darujete. Prednost ovog poklona je i to što će Vas se darivana osoba sjetiti svaka tri mjeseca u idućoj godini, jer će joj na adresu dolaziti omiljeno štivo.
  • Poklon bon u ronilačkoj trgovini – ako vam je pak biranje poklona prestresno, pregledajte Božićni vodič i otkrijte što su vam sve pripremili u Dragor Luxu, ili jednostavno otiđite do njihovog dućana. Stručnim savjetima osoblje će vam pomoći odabrati poklon za drage osobe, a ako i dalje budete neodlučni, jednostavno kupite poklon bon.