Hotel Meridijan 16

Hotel Meridijan 16 nalazi se u Zagrebu na lako dostupnoj lokaciji na raskrižju Ulice grada Vukovara i Avenije Marina Držića. Nudi klimatizirane sobe i besplatni bežični pristup internetu. Glavni autobusni kolodvor u Zagrebu udaljen je samo 300 metara. Brojne tramvajske linije prolaze ispred hotela i gostima omogućuju pristup gradu za samo pet minuta.

U bife doručku gosti mogu uživati svakog jutra u primamljivom salonu s velikim otvorenim kaminom. Sobe imaju elegantni drveni namještaj, parketne podove, vlastitu kupaonicu i TV sa satelitskim programima.

Recepcija i hotelski bar daju poseban ugođaj intime te pritajene raskoši uljuđenih malih obiteljskih hotela, koji svakim detaljem pokazuju dostignute europske standarde.

Hotelsko osoblje uslužno je, diskretno i krajnje profesionalno te će ispuniti svaku želju gosta. Profesionalnost, ljubazan osmjeh, diskrecija i uslužnost sigurno će vam ostati u ugodnom sjećanju i poželjet ćete ponovo se vratiti u Meridijan 16.

Na parkiralištu u krugu hotela gosti mogu bezbrižno parkirati vozila, koja će biti pod stalnim nadzorom.

Ulaskom u naše sobe bit ćete okruženi namještajem od punog kvalitetnog drveta. Nenametljivo vam pružamo ugođaj vlastita doma. Stoga uživajte u jednoj od naših 25 soba, koje izborom ukrasnih i uporabnih detalja postižu zavidan spoj estetike i uporabljivosti. Tehničkom opremljenošću prilagođene su za ugodan odmor kao i pripremu poslova. Na raspolaganju su LCD televizori sa satelitskim programima i uporaba interneta.

Kategorizacija: ***

Tel: +385 1 60 65 200
Fax: +385 1 60 65 202
E-mail: desk@meridijan16.com
Web: www.meridijan16.com
Adresa: Ulica grada Vukovara 241, ZAGREB, HRVATSKA