Kako izabrati ronilačku društvenu mrežu

Društvene mreže specijalizirane za ronioce postaju sve popularnije, a samim tim i sve ih je više.

Ostaje s vremenom vidjeti koja će se mreža (ili koje mreže) najviše profilirati, no u svakom slučaju jednu bismo vam svakako preporučili, bilo da ste iskusni, bilo da imate tek nekoliko urona iza sebe. Radi se o mreži ScubaEarth.com, čiji sadržaj prvenstveno kreira tisuće njenih korisnika. 

Izdvojili smo nekoliko stvari zbog kojih nam se ta mreža čini osobito zanimljivom. Prvenstveno se radi o kreiranju digitalnog ronilačkog dnevnika (moderni život se počesto svodi na pogodnosti). U ronjenju to znači da možete digitalno pohranjivati urona, a ScubaEarth to čini jednostavnim. Na svoje zabilježene urone možete pristupiti s bilo kojeg kompjutera, tableta ili pametnog telefona u samo nekoliko klikova

Također, ako ste jedan od ljubitelja podvodnog snimanja ScubaEarth vam omogućuje da jednostavno podijelite s drugima slike koralja, kaverni ili čega god želite, a što čini ronjenje tako posebnim. Na stranici postoji i mogućnost dijeljenja zapisa na drugim platformama kao što je Facebook. 

Ovdje je moguće i kreirati svoj osobni ormar s opremom što je jedna od najzanimljivijih opcija. Naime, možete formirati svoj osobni “ormarić” s ronilačkom opremom. Jednostavno unesete podatke o opremi i sve vam je na jednom mjestu, a možete bilježiti čak i vrijeme servisiranja. 

Na ovoj mreži možete otkriti i neke ronilačke lokacije budući da su informacije o preko 50.000 lokacija diljem svijeta dostupne upravo na ScubaEarthu. Ovo je ujedno i sjajan vodič u planiranju putovanja, odnosno ronilačkih izleta. 

Spojite se s prijateljima, starim ili novim – bilo da se radi o već postojećim buddyjima ili o novim prijateljima s kojima dijelite zajedničke interese, sa svima se možete umrežiti. Stoga, ako već niste, razgledajte malo ScubaEarth.com. Registracija je naravno besplatna.