Hotel Solitudo

Hotel Solitudo smješten je u malom mjestu Pasadur, na mjestu gdje se spajaju dvije najljepše uvale (Velo i Malo Lago) na otoku Lastovu, jednom od najljepših otoka Dalmacije. Upravo zbog te činjenice hotel je okružen gustom borovom šumom, prelijepim prirodnim plažama i kristalno čistim morem.

No, onaj dio netaknute prirode kojime se prije svega može podičiti svakako jest predivno podmorje, bogato netaknutom florom i faunom, kao i povijesnim znamenitostima stare antike. Hotel je odnedavno kompletno renoviran i ima kapacitet 73 sobe sa 140 ležajeva. Sve su sobe stilski uređene i opremljene klimom, televizijom, kupaniocom, a dio i balkonima, terasom te predivnim pogledom na more.
Hotelska plaža nalazi se 20-ak metara od hotela, dok se druga plaža nalazi preko puta hotela na malom otočiću. Ispred hotela nalazi se marina za jahte, a u sklopu hotela je i ronilački centar “Ronilački raj” sa školom ronjenja. Centar vodi na mnoge zanimljive ronilačke lokacije kojih je u lastovskom akvatoriju pregršt (Sušac, Bijelac, Crnac, antički jedrenjak…)
Hotel Solitudo idealan je izbor goste koji traže mir, čisto more, netaknutu prirodu i mogućnost aktivnog odmora. Dođite i odmorite se od stresa, u pravom smislu te riječi, daleko od vreve i gradske buke.

Kategorizacija: ***

Tel: +385 20 802 100
Fax: +385 20 802-444
E-mail: sales.solitudo@gmail.com
Web: www.hotel-solitudo.com
Adresa: Pasadur bb, LASTOVO, HRVATSKA