Mares objavio nadogradnju softvera za Icon HD

Nove opcije i jasniji prikaz; to su ukratko poboljšanja koja je Mares omogućio novom softverskom nadogradnjom Icon HD-a koja je potpuno besplatna.

Posebno nas veseli kada proizvođač ne prestane pratiti potrebe korisnika i nakon što kupac kupi njegov  proizvod. Naravno, za to trebate imati inteligentno dizajniran proizvod s jakom hardverskom osnovom i prije svega, odlučnost da proizvod zadrži konkurentnost na tržištu kroz dulji vremenski period, a ne samo do isteka garancije. 

Mares je, koristeći se jedinstvenim high-definition prikazom i ugrađenim programabilnim čipom, novom nadogradnjom omogućio bolji prikaz na svojem Icon HD-u. Sada su slova značajno veća i izvedena je optimizacija prikaza podataka za praćenje izrona te je povećana ukupna preglednost. Također, preuzimanjem nove verzije programa s Maresove stranice, Icon HD će Vas dodatno upozoravati na dekompresijske stanke prema najnovijim standardima, ali i na potencijalno pražnjenje baterije samog uređaja. Dodana je i funkcija za upozorenje kod multi-gas zarona o potrebnim promjenama, a poboljšan je i prikaz svih funkcija koje je Icon HD imao do sada čime je podignuta razina korištenja njegovih HD mogućnosti. Ukoliko imate Icon HD; ovdje možete preuzeti potpuno besplatno novu verziju programa i krenuti u svoj zaron u visokoj rezoluciji!