Snimite svoj zaron u HD rezoluciji slobodnih ruku

Ukoliko želite zabilježiti svoj zaron u vrhunskom video i foto zapisu, ali ne želite da Vas pritom oprema sputava u kretanju kroz vodu, onda je ovo pravo rješenje za Vas. S obzirom na široki kut snimanja, na zapisima bi mogli vidjeti i nešto što Vam je promaklo u zaronu

Prije 10-tak dana Liquidova video maska Scuba Series HD Wide Angle krenula je na tržište i možete je naručiti od ovlaštenih distributera. Radi se o sjajnoj video masci koja ima integriranu High Definition kameru s mogućnošću snimanja fotografija u rezoluciji do 5.0 MP. S ovom kamerom možete zaroniti do 40 metara, a kamera ima i opciju za širokokutno snimanje koja dvostruko povećava uobičajeni kut snimanja i na snimkama bi mogli vidjeti čak i nešto što Vam je promaklo prilikom samog zarona. Do sada je maksimalni kut snimanja na ovakvim maskama iznosio oko 54 stupnjeva širine, dok je na ovoj masci taj kut povećan na 135 stupnjeva. Ova maska je idealna i za one koje se bave ribolovom, a ne samo ronjenjem te su kontrole specijalno dizajnirane za korištenje s rukavicama.
Maska ima ulaz za SD/SDHC memorijsku karticu, a u paketu dolazi kartica s 2 GB prostora. Memorijski kapacitet se može proširiti do ukupno 32 GB, što Vam omogućava snimanje do puna dva sata u visokoj rezoluciji. Previđa se da će cijena maske na tržištu iznositi oko 350 američkih dolara.