SCUBAlife video premijera: Goran Butajla i fotografije Lastova

Na početku smo Vam obećali dodatne sadržaje na našoj stranici koji će pratiti i nadograđivati tiskano izdanje SCUBAlife. Došlo je vrijeme da ispunimo obećanje, glavni urednik SCUBAlifea Goran Butajla, ekskluzivno za posjetitelje našeg web-a, komentira dodatne galerije s ronjenja na Lastovu

 

{gallery}20101125video{/gallery}
Ovaj video materijal nastao je posve spontano, sjedili smo u Velikom bijelom i pregledavali materijale s Lastova i u jednom trenutku dograbili kameru te zamolili Gorana da nam malo komentira fotografije koje su ostale neiskorištene u prvom broju. Rezultat je pred Vama; uzeli smo neobrađene fotografije koje je Goran snimio prilikom posjeta ovom prekrasnom otoku, baš s razlogom da vidite kako izgleda fotografija na početku. U ovom videu imati ćete priliku saznati što čini dobru podvodnu fotografiju i na koje detalje treba obratiti pozornost. Ako ste tek počeli s podvodnom fotografijom, ovaj kratki video pomoći će Vam prepoznati potencijal onoga što ste snimili i to pogotovo kod snimanja jadranskog podmorja. U galeriji ćete naći sve fotografije nastale prilikom posjeta Lastovu.

Iako je ovaj video nastao sasvim spontano prilikom priprema drugog broja SCUBAlife-a zanimaju nas Vaši komentari i iskustva te želite li da se češće uhvatimo kamere?

 

SHARE