Preminuo Paul, srećom ima još talentiranih hobotnica

Hobotnica Paul je bila vrlo precizna u pogađanju nogometnih ishodaUginula je svjetski poznata hobotnica Paul, hobotnica koja je vrlo uspješno predviđala ishode utakmica na nogometnim prvenstvima. No, hobotnice skrivaju mnoge talente, pogađanje ishoda utakmica je samo jedan od njih.

 

Ariane Vieregge, glasnogovornica Sea Life akvarija, Paulovog doma u Oberhausenu, u utorak je izjavila da joj se još dan ranije, kada ga je obišla, činilo kako je s Paulom sve u redu, no danas ujutro Paul je beživotno plutao u akvariju. Dodala je i kako je sasvim prirodno da hobotnice ugibaju u toj dobi. U Sea Lifeu je danas dan žalosti. Zastave su spuštene na pola koplja, a zaposlenici hodaju s crnim florom i upisuju se u knjigu žalosti.
Vodstvo Marine Life Centra u Oberhausenu izrazilo je žaljenje što ih je napustila “najpoznatija hobotnica na svijetu” poručivši svim obožavateljima kako je Paul “uginuo prirodnom smrću”.

U Paulovu čast, ovim odličnim videom ćemo Vam ukazati na još neke talente koje imaju hobotnice, pogađanje nogometnih ishoda nije jedino iznenađenje koje hobotnice kriju.

Naime neke su vješte i u glumi: