U suradnji s ronilačkim klubom HRVI Nemo-Adriatic i ronilačkim klubom AdriatiCro Jastrebarsko “Pogled u plavo” će u petak 19. svibnja 2017. godine nastupiti na Strossmayerovom trgu u središtu Jaske.

Tako će svi građani i posjetitelji moći besplatno zaroniti s punom ronilačkom opremom u montažnom bazenu primjera deset metara uz pratnju instruktora ronjenja. Time će dobiti osnovnu poduku i osjetiti kako to izgleda biti s ronilačkom opremom ispod površine. Kroz ovaj projekt posjetitelji imaju i priliku na unutarnjim stranicama bazena roneći pogledati podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića.

Ova manifestacija odvija se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH i u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom. “Pogled u plavo” projekt je koji spaja sigurnost u ronjenju, promociju ronjenja, edukaciju, ekologiju te podvodnu izložbu i nakon sedam godina neumornog rada na promociji Hrvatske kroz ronjenje, ljepota hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao aktivnosti nastavlja sa svojim gostovanjima.

Sva gostovanja “Pogleda u plavo” možete pratiti na službenim stranicama projekta te na stranicama medijskih pokrovitelja Narodnog radija i SCUBAlife magazina.

SHARE