Sport

Valentina Cafolla postavila novi svjetski rekord pod ledom

Mlada Hrvatica iz Rovinja postavila je novi svjetski rekord u ronjenju na dah pod ledom. Sjajna Valentina Cafolla preronila je u jednom dahu 125 metara...

Goran Čolak ponovo osvojio Fazza Freediving Competition u Dubaiju

Najuspješniji hrvatski ronilac na dah ponovno se popeo na pobjedničko postolje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Na jednom od najprestižnijih freediving natjecanja, znamenitom Fazza Freediving Competition...
foto: Carla Hanson

Alexey Molchanov postavio novi rekord

Na Big Blue Freediving natjecanju u La Pazu najpoznatiji ruski ronilac na dah postavio je novi svjetski rekord.

Novi svjetski rekord Novozelanđanina Williama Trubridgea

Svjetski ronilački as William Trubridge postavio je novi rekord u dubinskom ronjenju na dah.

Završilo AIDA Svjetsko prvenstvo u Finskoj

Prestižno AIDA-ino natjecanje u ronjenju na dah održalo se u starom finskom gradu Turkuu od 25. lipnja do 3. srpnja 2016.
foto: Jovan Petrovski

Ronioci se dokazali u brzinskom plivanju

Prošlu je subotu (11.06.2016.) u Beogradu na bazenu "11. April" održano "Prvenstvo Srbije u brzinskom ronjenju i plivanju perajama 2016".
foto: Elina Manninen

Goran Čolak ponovo ruši rekorde

Manje je od dva mjeseca do AIDA Svjetskog prvenstva koje krajem lipnja počinje u Turkuu u Finskoj, a Goran Čolak ne prestaje nizati vrhunske rezultate.

William Trubridge zaronio na 124 metra bez peraja

Kada je freediver William Trubridge s Novog Zelanda prošle subote zaronio na 122 metra i postavio novi ronilački rekord u jednoj od najcjenjenijih sportskih kategorija, mnogi su se zapitali gdje je granica ljudske izdržljivosti.
foto: Elina Manninen

Čolak pobijedio u sve tri bazenske discipline u Finskoj

Iako je trenutačno u fazi baznih priprema za predstojeća velika natjecanja, svjetski prvak i aktualni rekorder Goran Čolak dominirao je Otvorenim bazenskim prvenstvom Finske!

Petrović i Čolak zadivili na prestižnom natjecanju u Dubaiju

Dubai Fazza Championship prestižno je natjecanje koje organizira i financira princ prestolonasljednik Dubaija, šeik Hamdan bin Mohammed.

Raspored AIDA svjetskih prvenstava za 2016.

AIDA International, međunarodna sportska ronilačka organizacija, objavila je raspored svjetskih prvenstava za iduću godinu.
foto: Damir Zurub

11. Submania Apnea Cup

U Zagrebu je 20. i 21. 11. 2015. na bazenu Utrina u organizaciji Ronilačkog kluba Submania održan 11. Submania Apnea Cup.

SAVJETI