Bvlgari je svom ronilačkom modelu odlučio podariti malo ljetnog duha pa je na tržište izbacio Diagono SCUBA u tri vesele boje.

Iako je ovaj model originalno predstavljen prošle godine kao sat za “ozbiljne”, poslovne ljude koji vole ronjenje, a sat nose prvenstveno radi imagea, s ovim bojama on to prestaje biti. Razigrano žuta, narančasta ili ledeno bijela varijanta teško će se naći na ruci ispod košulje u kakvom prestižnom restoranu. Tako je Bvlgari Diagono SCUBA s čeličnom narukvicom, crnom gumenom narukvicom ili narukvicom od nehrđajućeg čelika s umetcima od crvenog zlata gotovo potpuno drugi sat koji će samo pravi znalci povezati s novim, šarenim izdanjem. Naravno, sve je isto kao i na “ozbiljnoj varijanti” pa je promjer kućišta 41 milimetar, mehanizam koji ga pokreće je samonavijajući Bvlgari BVL 191 Solotempo caliber sa zalihom snage od 42 sata, a vodootpornost je zajamčena do 300 metara dubine.

Dakle, čini se da je ovdje u pitanju pokušaj proizvođača da pomalo konzervativan model ronilačkog sata približi mlađoj ronilačkoj publici dubljeg džepa.

SHARE